صرفا جهت اطلاع ورزقان
سیاسی اقتصادی اجتماعی

پورتال خبری و گردشگری ورزقان

.

.

.

افتتاح شد

.

.

varzegan.com




تاریخ: دو شنبه 15 تير 1394برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

منطقه آزاد خاروانا فقط در حد یک حرف

بسیاری از کاندیداهای مجلس در دو سه روز مانده به انتخابات همیشه حرف های را به زبان می آورند که بعد ها به باد فراموشی سپرده می شود حرف های که خیلی امیدوار کننده است ولی اگر اجرایی شود.

طرح منطقه آزاد خاروانا یکی از آن حرف های بود که مثل نقل ونبات در محافل انتخاباتی سال 90 مجلس بر سر زبان ها بود و یکی از کاندیدا های هم که بیشتر از آن استفاده می کردند همین نماینده کنونی ورزقان در مجلس شورای اسلامی آقای دهقانی بودند، بسیار طرح خوب و جالبی است که اگر اجرایی شود می تواند نقش بسزایی در پیشرفت نه تنها منطقه ورزقان بلکه در کل استان داشته باشد.

قبول دارم که اجرایی کردن اینگونه طرح ها نیازمند بستر سازی های در منطقه است ولی آیا قدم کوچکی هم در این راستا برداشته شده است. شاید پیشنهاد الحاق شدن منطقه ورزقان به منطقه آزاد ارس که از سوی نماینده مجلس شورای اسلامی آقای دهقانی صورت گرفته در راستای همین طرح باشد ولی این کجا و آن کجا؟

می خواهم یک نتیجه گیری از این حرف ها داشته باشم و آن این است که کاندیداهای محترم یا یک حرفی را نزنند یا اگر قرار بر گفتن است تا آخر هم پایش بایستند. اصلا بهتر اینست که برنامه ای مدون داشته باشند که می خواهند چه کار های را انجام دهند و آنها را صادقانه به مردم بگویند.




تاریخ: شنبه 9 اسفند 1393برچسب:منطقه آزاد خاروانا,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

نمایندگان مجلس ورزقان حرفگرا بوده اند یا عملگرا؟

سوالی که امروز به ذهن می رسد اینست که آیا نمایندگانی که از مردم ورزقان تاکنون رای اعتماد گرفته اند توانسته اند جواب اعتماد آنان را بدهند . جواب این سوال بسیار آسان خواهد بود اگر ،به کارنامه این عزیزان مراجعه فرماییم. در کارنامه کاری نمایندگان خواهیم دید که جواب اعتماد مردم ورزقان داده نشده است و مردم ورزقان با وجود سرمایه های بسیار زیاد موجود در منطقه یکی از محروم ترین مردمان این مرز و بوم اند.




تاریخ: شنبه 9 اسفند 1393برچسب:ورزقان,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

ایده‌های فوق‌العاده برای توسعه یک مقصد گردشگری لزوما نیاز به سرمایه‌گذاری هنگفت ندارد. بسیاری از نوآورانه‌ترین و خلاقانه‌ترین رویکردها ناشی از فلاکت و فقدان منابع مالی است. دره لادن شایر که در شمال غربی ایالت ویکتوریای استرالیا واقع شده است، جریان عظیمی از گردشگران ندارد، اما داستان‌ها، شخصیت‌های آن و اقدامات انجام‌شده در شهرهای این ناحیه از مواردی است که مردم علاقه به شنیدن آنها دارند. این ناحیه را می‌توان یک ناحیه روستایی دانست که بخش اعظم درآمدهای مردم از طلا، کشاورزی و باغداری تامین می‌شدند؛ اما در اوایل دهه 1990 میلادی خشکسالی طولانی باعث کاهش درآمدهای ساکنان و سبب شد که برای کسب درآمد، رویکرد جدیدی اتخاذ شود.




تاریخ: یک شنبه 23 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

خطر آتش سوزی در جنگلهای ارسباران

 

خبرگزاری هرانا – مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل با ابراز نگرانی از کاهش بارندگی اظهارکرد: امسال بر اثر خشکسالی و کاهش بارندگی ۷۹ هکتار از جنگل و مراتع استان در آتش‌سوزی آسیب دیده‌اند.

به گزارش هرانا به نقل از ایسنا، علی اسلامی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با ابراز نگرانی از کاهش بارندگی و خشکسالی‌های اخیر، اظهارکرد: طی پنج ماه اول سال به دنبال کاهش بارندگی، ۲۷ مورد آتش‌سوزی در جنگل و مراتع استان رخ داده و ۱۲ هکتار جنگل و ۶۷ هکتار مرتع آسیب دیده‌اند که این حادثه بر مشکلات زیست‌محیطی دامن زده است.

وی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر کاهش بارش‌ها موجب بروز خشکسالی شده، بر برنامه‌ریزی مدیریت بحران آب تاکید کرد.

با توجه به این خبر باید این را هم مد نظر داشت که امسال میزان بارش باران در منطقه ارسباران هم کم بوده و با توجه به پیشینه آتش سوزی در این منطقه باید زمینه های مقابله با آن را هم فراهم نمود.

 




تاریخ: سه شنبه 18 شهريور 1393برچسب:آتش سوزی در جنگل های آرسباران,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

بر اساس گزارشهای قبلی صندوق بین المللی پول در هر سال 150 تا 180 هزار نفر از فارغ التحصیلهای ایران، این کشور را ترک می کنند. زیان سالانۀ این موضوع «حداقل» سالانه 50 میلیارد دلار (معادل نیمی از درآمد کل مملکت) برآورد میشود. جالب است بدانید که خسارات هفت سال و اندی جنگ تحمیلی طبق آمار سازمان ملل حدود 97 میلیارد دلار بوده است!

از این لحاظ (فرار مغزها) کشور ایران همواره در میان کشورهای بررسی شده در جهان در رتبۀ اول یا دوم بوده است.

 

آمریکا مقصد مهم دانشجویانی است که تصمیم دارند ایران را ترک کنند و کانادا با اختلاف درصدی زیاد، در جایگاه دوم و اروپا هم در جایگاه سوم قرار دارد.

ایران از برنامۀ استراتژیک چشم انداز خود بسیار عقب افتاده است. بسیاری از صنایع ما (مانند صنعت خودروسازی) خالی از ابتکار، انگیزه و فکر هستند. اگر انگیزه ای وجود دارد تا ایران پیشرفت کند و حتی اگر قرار است جمعیت ایران کاهش نیابد ضروریست برای فرار مغزها اقدامی عملی، منطقی و مؤثر صورت گیرد. آیا زمان شعار و تصمیمات غیرکارشناسانه به پایان نرسیده است؟

در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

 

 




تاریخ: شنبه 1 شهريور 1388برچسب:فرار مغزها,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

<script type="text/javascript" src="http://pagerank.pIchak.Net/rank/icon/?n=36&url=varzegan.loxblog.com"></script><div style="display:none"><h1><a href="http://PIchak.net/blogcod/pagerank">پیج رنک گوگل</a></h1><h1><a href="http://piChak.Net/verification/index.php?n=36&url=varzegan.loxblog.com">پیج رنک سایت شما</a></h1><h1><a href="http://pIchAk.net">پیج رنک</a></h1></div>




تاریخ: چهار شنبه 21 خرداد 1393برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

گزارشی از اتوبان تبریز - ارمنستان

اتوبان تبریز - ارمنستان یکی از پروژه های ملی است که عملیات اجرائی آن با سرعت هرچه بیشتر درحال انجام است ، احداث این بزرگراه از جمله پروژه های مهم و حیاتی در بخش راه و ترابری كشور است كه با توجه به مسیر مواصلاتی، افق گردشگری آن بیش از ابعاد اقتصادی جلوه نمایی می كند.که البته در این زمینه هم تیز هوشی برخی از مسئولین ومردم منطقه را هم می طلبد.

اتوبان تبریز ـ ارمنستان به طول ۱۲۰ کیلومتر از سه راهی نوردوز تا تبریز اجرا می شود که حدفاصل ۷۰ کیلومتری از داخل شهر خاروانا نیز با احداث این اتوبان در مسیر یک جاده ترانزیتی قرار و شهر خاروانا از بن بست کنونی خارج می شود . و می توان از الان برنامه ریزی برای توسعه شهری خاروانا را شروع کرد که در آینده با بی برنامگی این فرصت به دست آمده را تلف نکنیم .می توان شهر خاروانا را با تبدیل کردن آن به یک منطقه آزاد فرصت های توسعه اقتصادی را در این شهر به وجود آورد.باتوجه به اینکه این اتوبان درآینده مس سونگون را نیز به شهر تبریز متصل می کند دارای موقعیت استراتژیک اقتصادی برای محال اوزومدول نیز می باشد . که اگر از این فرصت هم برای پیشرفت دیگر استنها استفاده نکنیم نظیر ارسال کنسانتره.بااین تحلیل نتیجه گیری می شود که درافق ۳ سالی که این پروژه تکمیل خواهدشد مسافت بین شهرهای ورزقان وخاروانا در کمتر از ۱ ساعت طی خواهد شد به عبارتی اتوبان تبریز - ایروان نقش مهمی در توسعه اقتصادی وآبادانی منطقه ورزقان ایفا خواهد کرد.

باتوجه به این که منطقه ورزقان در فاصله ۳۰ تا ۷۰کیلومتری شهر تبریز قرار دارند و با احداث این اتوبان دسترسی به مرکزاستان سریع و آسان خواهد شد شاهد احداث ویلاها و انواع کارخانجات و باغات در کنار این جاده خواهیم بود .

 




تاریخ: چهار شنبه 21 خرداد 1393برچسب:اتوبان ورزقان,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

 

 

 

 

روستای آوان

روستای زیبایی به نام آوان در حدود 45 کیلومتری شهر ورزقان وخاروانا قرار دارد که علی رغم زیبایی های توریستی موجود در روستا من هیچ نام و نشانی را در فضای سایبری از این روستا نیافتم و این جای بسی تاسف دارد برای جوانان تحصیل کرده این روستا که در فضای رقابتی ارتباطات هیچ سهمی را برای خود و روستای خود برای شناساندن و جذب توریست نمیدانند.

به هر حال سایت ورزقان حاضر به همکاری با جوانان این روستا برای راه اندازی وب یا وبلاگی با مضمون روستای آوان می باشد امید که حداقل این مطلب به گوش یکی از جوانان با غیرت این روستا برسد.




تاریخ: شنبه 17 خرداد 1393برچسب:روستای آوان,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

 

 

 

 

آقای دهقانی نماینده مردم شریف ورزقان در مجلس شورای اسلامی دیروز در مصاحبه خود در شبکه استانی سهند اشاره ای داشتند به معدن های در انتظار بهره برداری ورزقان از جمله طلای اندریان و آهن آستمال.

 

باید روی این موضعات بیشتر از حرف عمل گرا باشیم تا این معادن به بهره برداری برسند و مهمتر از همه استفاده از تمامی پتانسیل منطقه بعد از راه اندازی این پروژه هاست مثل گذشته اینطور نباشد که انواع اقسام مشکلات را در خود منطقه داشته باشیم از جمله بیکاری جوانان ولی نیروی کار از بیرون وارد کنیم و تازه بعد از این همه دبدبه و کبکبه کنسانتره به دیگر استانها صادر کنیم یا به کاری وارد نشویم یا اگر هم می خواهیم کای کنیم مردانه....




تاریخ: پنج شنبه 15 خرداد 1393برچسب:مصاحبه الله وردی دهقانی با شبکه سهند,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد



تاریخ: جمعه 18 بهمن 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد



تاریخ: جمعه 18 بهمن 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

 

سبد کالایی دولت


این روزها همه جا صحبت از سبد کالایی است یکی می گوید آیا سبد کالایی به ما تعلق می گیرد دیگری می پرسد این سبد کالایی را از کجا تهیه کنیم برای این دو پرسش باید مراجعه کنید به آدرسwww.yaranehkala.ir و اگر امکان دسترسی به اینترنت را ندارید می توانید از طریق پیامک کردن شماره ملی سرپرست خانوار به یکی از سامانه های 700799 و5000499 استفاده کنید.

 




تاریخ: یک شنبه 13 بهمن 1392برچسب:سبد کالایی دولت,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

ورزقان                                                                  تبریز


همانطور که در نقشه هم مشاهده می کنید راه مواصلاتی ورزقان_تبریز از طریق تبریز،خواجه،سرند،چای کندی،ورزقان می باشد که جای بسی تاسف است که راه شهرستانی همچون ورزقان از طریق این راه فرعی صورت می پذیرد.

 




تاریخ: شنبه 12 بهمن 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد



تاریخ: جمعه 11 بهمن 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

 

هشدار                        هشدار

 

اخیرا متوجه شدیم بعضی از وبلاگ های ورزقان (ورزقان نیوز و دیزمار ارسباران) نظرسنجی انتخاباتی سال94 را از الان در وبلاگ خود قرار داده اند این قضیه از دو جهت واقعا مسخره است:1-بازه زمانی دو ساله ای که تا انتخابات آتی باقیست و به جای اینکه همراه نماینده فعلی باشیم در مقابل او ایستاده ایم و این به کسی ضرر نمی رساند جز به خودمان و منطقه....2-از روش نظرسنجی که در این وبلاگها استفاده می شود به راحتی هر چه تمام تر می توان تقلب کرد که در حق بعضی از کاندیداهای احتمالی واقعا اجحاف می شود.

و یک سوالی که مطرح می شود:روش انتخاب کاندیداهای احتمالی در این وبلاگها چگونه است؟ از کجا می فهمند که فلانی قصد شرکت در انتخابات را دارد؟




تاریخ: پنج شنبه 10 بهمن 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد




تاریخ: دو شنبه 30 دی 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

برای سرمایه گذاری در یک منطقه حتما می دانید که باید پتانسیل لازم در آن منطقه وجود داشته باشد. پتانسیل لازم یکی منابع باید وجود داشته باشد و دومی بستر های مطلوب برای سرمایه گذاری که متاسفانه ما اولی را به لطف خدا داریم و از آن هم به لطف مسئولین برای منافع دیگران استفاده می کنیم، برای مثال می توان مس سونگون را نام برد چند درصد از کارکنانش بومی هستند؟؟؟ یا از شهرستان های مجاورند یا از سایراستان های کشورند.

بسترها و زیرساخت های مناسب برای سرمایه گذاری به شرح ذیل اند:




تاریخ: شنبه 28 دی 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

 




تاریخ: جمعه 27 دی 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

 

با سلام به هموطنان وهمشهرییان عزیزم در جای جای این کره خاکی، همانطور که می دانید بسیاری از قره داغی های عزیزمان دربسیای از کشورهای اورپایی و آمریکایی زندگی می کنند و دارای پست ها و موقعیت های بسیار خوبی هستند که باید نگاه ویژه ای به آنها داشت تا با جلب توجه آنها برای سرمایه گذاری در منطقه باعث رونق و شکوفایی قرداغ شویم. متاسفانه در وضعیت کنونی در حالی که می توان گفت روی طلا زندگی می کنیم ولی بیشتر اهالی که در این منطقه زندگی می کنند زیر خط فقرند یعنی هیچ استفاده ای از منابع عظیمی که دور برمان است نمی کنیم شاید بتوان گفت که قسمتی از مشکلات از مردم است و بخش عظیمی از مشکلات از مسئولین ، چرا گفتم بخش عظیمی از مشکلات از مسئولین است چون که بارها و بارها دیده ایم که مردم عزیزمان همیشه پشتوانه مسئولین بوده اند از صدر انقلاب تا هم اکنون چون مسئولان را از خود می دانند و یار ویاور آنان هستند.

در این وبلاگ من بیشترسعی خواهم کرد روی دو موضوع سیاسی و اجتماعی بحث کنم امید که بتواند ذره ای از مشکلاتمان را حل کند.

لطفا با انتقادات و نظرات سازنده تان مرا بیشتر روی این موضوع یاری رسانید چرا که اگر اینگونه نباشد تلاش های من کاری خواهد بود بیهوده وعبث............




تاریخ: جمعه 27 دی 1392برچسب:,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

                                                                                      




تاریخ: جمعه 27 دی 1398برچسب:صرفا جهت اطلاع ورزقان,
ارسال توسط عبدالخالق ملانژاد

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 27
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 28
بازدید ماه : 28
بازدید کل : 16243
تعداد مطالب : 21
تعداد نظرات : 23
تعداد آنلاین : 1